Engletal 666: Betydning og symbolik

af | Engletal

I denne artikel om engeltal vil vi forsøge at fortolke den mystiske betydning og symbolik af det berygtede tal 666, som mange gange er blevet beskyldt for at være et dæmonisk, djævelsk og forbandet tal.

Tja, der er forskellige forklaringer og meninger om dette vers i Det Nye Testamente, der kalder tallet 666 for “dyrets tal”. Men der er mere i det. For det første vil vi fortolke dette tal ud fra englenes numerologiske aspekt.

Det lyder måske lidt mærkeligt, ja, endog overraskende, at tale om tal 666 som noget, der har med engle at gøre, rene himmelske ånder af lys og majestæt af himmelske kræfter!

Engelsk numerologi fortolker tal ud fra deres specifikke energivibrationer, ikke som (ikke-)religiøse symboler. Ifølge åndelig lære, numerologi i særdeleshed, resonerer tal med himlens energier.

De energier, vi taler om, er dele af den universelle, evigt flydende og livgivende kosmiske energi, som bevæger verden rundt.

Set gennem englenummerologiens prisme er nummer 666 blot endnu et af engletallene. For at få en bedre idé om det, vil vi starte med at forklare, hvad engeltal egentlig er.
Ser du, i henhold til alternativ åndelig lære og relaterede områder, er den menneskelige verden bevogtet af himmelske ånder.

Engletal af Kyle Gray

Afhængigt af det trossystem, en religion eller en åndelig vej, du tilhører, forestilles og repræsenteres himlens kræfter forskelligt.

Det er ikke så vigtigt, hvilket billede og hvilken idé du har i tankerne, når du taler om universelle kræfter; pointen er, at forskellige systemer mener, at vi er guidet, bevogtet og elsket af himmelske kræfter.

Ifølge forskellige forfattere er vi alle beskyttet af vores personlige skytsengle. Disse engle er uselviske, ego-løse og ikke-fysiske væsener, der eksisterer i højere riger i harmoni med den livgivende energikilde, som vi allerede har nævnt.

Skytsengle bekymrer sig om den menneskelige verden. Hver person har sin egen personlige skytsengel i himlen ovenover.

Spiritualister tror, at vi har mere end én engel, der passer på os. Når vi nu har gjort det klart, undrer du dig måske: “Fint nok, jeg har skytsengle, men hvordan hjælper de mig egentlig? Hvordan kan jeg vide, om en engel våger over mig og min skæbne?”. Vær tålmodig, kære læser, vi skal nok komme til det!

Engletal 666 – Hvad betyder det?

Skytsengle påvirker ikke vores beslutninger, vores følelser, vores handlinger og tanker direkte. De er ikke dem, der hersker over os og ændrer begivenhedernes gang, der former vores skæbne; det hele er skrevet et sted i stjernerne.

Skytsengle tilbyder deres vejledning og støtte gennem andre handlinger. Hvis du synes, at det er “uretfærdigt”, at de aldrig forhindrer, at der sker noget ondt, så tænk dybere.

Engle blander sig ikke direkte i vores liv, fordi de ikke har lov til det.

De er ikke i stand til at gøre, tænke eller skabe dårlige ting og begivenheder, men de vil heller aldrig forhindre dem. De arbejder for at opmuntre os til at gøre det på vores egen måde og med al vores styrke.

Pointen er, at englene ønsker, at vi skal tro på os selv, at vi skal vide, at det er os, der er i stand til at overvinde de udfordringer, som livet bringer med sig.

De sender os støttende budskaber, budskaber af kærlighed og vejledning. Englebudskaberne kommer netop til os for at minde os om vores egne kvaliteter, men også om vores fejl og mangler. Disse budskaber skal få os til at indse, hvor stærke vi faktisk er, og hjælpe os med at håndtere vanskeligheder i livet.

Samtidig minder de os om alle de gode ting, som vi bør omfavne og nyde.

Okay, men hvad har det så med tal at gøre? Især, hvad har det at gøre med det berygtede 666?

Ser du, engle kan bruge forskellige kanaler til at sende os deres budskaber. De taler normalt med os gennem symboler, som vi kender, som vi let kan genkende og bemærke.

I den moderne verden er vores liv bogstaveligt talt skrevet i tal og numeriske værdier. Vi bruger tal, lige siden vi åbner øjnene om morgenen for at se tiden, indtil vi opsummerer alle aktiviteter for den pågældende dag og går i seng.

Tal er praktiske og nyttige, men også magiske.

Som vi har nævnt i den første del af artiklen, er tal i resonans med kosmiske energier. Engle vælger særlige talsekvenser for at sende os særlig energi og vigtige og værdifulde budskaber.

Så hvis du bliver ved med at se det samme tal igen og igen, kan det være mere end “bare et tal”. Det kan være en englebesked!

Hvordan kan tallet 666 muligvis forstås som “engleagtigt”? Tja, i engle numerologi adskiller tallene sig kun ved deres specifikke energi. A

lle engeltal er generelt positive, fordi vores vogtere aldrig ville sende os noget, der kunne skade os.

Derfor er nummer 666 et kraftfuldt engeltal. Hvis du er den, der får denne englebesked, vil vi gerne hjælpe dig med at fortolke den.

Betydning og symbolik

Læg alt det, du har hørt om 666 til side og vær med til at fortolke dette tal ud fra englenes numerologiske synspunkt.

Senere vil vi tale lidt om dets påståede “mørke” side. Set som engle numerisk sekvens er tallet 666 utrolig stærkt. Det har tallet 6 tredoblet, og det er det, der udgør dets enorme energi.

Mennesker med dette tal er store humanister og venlige individer. Det lyder mærkeligt, når man tænker på, hvad vi alle har hørt om 666!

For at starte med fortolkning af grundlaget for engletallet 666 og det er selvfølgelig nummer 6. Nummer 6 alene betragtes som et særligt stabilt aspekt fra et åndeligt synspunkt. Det resonerer med stor positivitet og energier af fred, balance og harmoni.

Dette tal repræsenterer begreber som loyalitet, hengivenhed, ubetinget og universel kærlighed, medfølelse, forståelse, støtte og formynderskab. Nummer 6 afspejler kraften af venlighed, omsorg, pleje, tilgivelse og beskyttelse.

Nummer 6 står for dem, der ved at nyde de smukke små ting i livet. Mennesker, der har dette engeltal (og husk, du har det tre gange i 666!) er beskedne, omsorgsfulde og troværdige.

Nummer 6 giver dig evnen til virkelig at lytte til andre, til at føle deres behov, men også til at føle deres kærlighed. Nummer 6 elsker betingelsesløst og har brug for at blive elsket. Det er dog typisk for mennesker med aspekt 6 at være mere tilbøjelige til at give end til at tage.

Nummer 666 er overordnet set utrolig humanitær en. Mærkeligt nok, men det har intet at gøre med at være ond, grådig eller skade andre med vilje.

Desuden har folk med engeltallet 666 faktisk en tendens til at forsømme deres egne behov, drømme og ønsker og alt det der for at behage og hjælpe andre.

Det er nogle gange svært for dem at sætte sig selv før andre, hvilket selvfølgelig kan blive skidt.

Mennesker med engeltallet 666 er personer med stor styrke, udholdenhed og fokus på det, de laver.

De har en utrolig positiv aura, men syge mennesker kan udnytte deres gode intentioner. De tænker altid godt om andre og undlader at se, om nogen ønsker at gøre brug af deres hjælp til nogle dårlige formål.

Det er det, som nummer 666 virkelig skal blive opmærksom på. Bortset fra det er de elskelige, intelligente og utroligt charmerende mennesker.

Kærlighed og engletallet 666

Det er interessant, men folk med 666 er ikke så heldige i kærlighed, som du måske tror, da de har så meget kærlighed i deres hjerter og er så venlige over for andre. Faktisk tror de på universel kærlighed, og de elsker verden dybt.

De er i stand til at se skønheden i de enkleste ting og ser godhed i hvert enkelt menneskes hjerte.

Men når det kommer til romantisk kærlighed, kan de være meget generte og stille. De er blide og venlige over for alle.

I deres hjerter er der plads til enhver form for kærlighed, for at sige det ligeud. De er fortrolige med venskabskærlighed, familiekærlighed, forældrekærlighed, kærlighed til levende væsener, kærlighed til den Gud eller anden form for guddommelig eksistens, som de tror på, og romantisk kærlighed.

Den romantiske kærlighed er dog ikke så let for dem. De dedikerer ofte alle deres kræfter til deres humanitære arbejde; de arbejder almindeligvis i støtteorganisationer af alle slags, og nogle af dem er ret succesfulde, ja, endda bemærkelsesværdige for deres arbejde.

Denne form for dedikation distancerer dem nogle gange fra deres hjertes ønsker, og de tilbringer lange perioder alene.

De er ikke tilbøjelige til at skifte mange partnere; de drømmer om en person, der er venlig, blid og som elsker med et åbent hjerte.

Når de først finder en sådan person, er deres forhold meget romantisk, fuld af gensidig forståelse, omsorg og støtte.

Da tal 666 er naturligt varme mennesker, er de sande vogtere af deres familie; nærende forældre og loyale ægtefæller.

Numerologi og fakta om nummer 666

Lad os nu fortælle dig nogle interessante fakta om engletallet 666. For det første har vi nævnt dets berygtethed, og det er en accepteret fortolkning af nummer 666 i almindelighed.

I Det Nye Testamente er der dette vers, der siger: “Lad den med forstand regne betydningen af dyrets tal, for det er et mennesketal. Hans tal er 666”. Det er interessant, at hvis man oversætter tallet med det græske eller hebraiske alfabet, får man navnet på en særlig “ond” hersker, nemlig Nero Cæsar.

Mange historikere og andre spekulerer over dette skjulte budskab fra Bibelen, men det afslører faktisk ikke meget om selve tallets sande ‘natur’.

Desuden er der nogle ældre tekster og kilder, der hævder, at dyrets egentlige ‘tal’ er 616. Det er alt sammen ganske interessant, men det betyder ikke, at tallet 666 har ond energi i sig selv.

Fra numerologisk og åndeligt synspunkt er nummer 666 blot endnu en af 6-relaterede sekvenser, og det er et positivt budskab.

Jo flere 6’ere der er, desto klarere er budskabet. Tal 6 afspejler alle de nævnte ting og idéer, så at se 666 betyder faktisk, at du skal fokusere på gode og positive ting i livet, ikke på djævle og dæmoner.

I nogle symbolske systemer, især arabiske, er nummer 6 relateret til skabelse og sjæl, så nummer 666 ses som meget positivt og opmuntrende.

Desuden er tal 6 relateret til tal 9 (6+6+6+6=18, 1+8=9), hvilket er interessant, hvis vi har en anden bibeltolkning i tankerne, der siger, at tal 999 er det perfekte, mens 666 blot er omvendt 999.

Fra engle numerologisk synspunkt giver nummer 9 englen nummer 666 evnen til at udvikle sig åndeligt. Nummer 9 er forbundet med sjælens formål, åndelig opvågnen, karma, skæbne, oplysning og himmelsk energi generelt.

Tal 6 og 9 kan ses som et spejl, de kan repræsentere to sider af en mønt, og de er således godt afbalanceret sammen.

At se engletallet 666

Du skal ikke være bange, hvis du begynder at se nummer 666! Dine skytsengle ville aldrig sende dig noget, der kan skade dig.

Tværtimod sender de dig nummer 666 for at fortælle dig vigtige ting, som du bør vide om dig selv og din skæbne.

De ønsker, at du skal vide, hvor stærk og værdig du er, og at få dig til at indse, at du bør tage mere om dig selv.

De ønsker, at du skal nyde livet fuldt ud. De ved, at du føler dig så godt og tilfreds, når du hjælper andre, men se virkeligheden i øjnene; du kan ikke gøre det hele tiden.

I de øjeblikke, hvor du ikke hjælper andre, kan du føle dig nedtrykt, trist og alene, og det er noget, du ikke bør tillade.

Find nogle fornøjelser ved siden af dine humanitære handlinger.

Forkæl dig selv, for hvis nogen fortjener lidt hvile og afslapning, så er det dig. Fald ikke under dårlig indflydelse og vær bange for nummer 666. Det er et fantastisk englebudskab til dig, og ikke et ondt tegn.

Nummer 666 i numerologi annoncerer ikke det onde; tværtimod bringer det fred og harmoni ind i din skæbne.

Om Engletal.dk

om forfatteren bag

Mit navn er Camilla Safira og dette er min blog om engletal og drømmetydning. Til daglig er jeg psykoterapeut og clairvoyant, og jeg bruger min viden om engletal og drømmetydning både professionelt og i privaten. Jeg håber at denne blog kan hjælpe dig med at få svar på nogle af dine store spørgsmål.

englekort
englekort banner

Læs også:

Engletal 1222: Betydning og symbolik

Engletal 1222: Betydning og symbolik

Hvis dine engle har sendt dig et tal, betyder det, at du er en glad person. Dine engle tænker på dig, og de vil have dig til at vide, at du er elsket og beskyttet. De vil også fortælle dig, at du er på rette spor i dit liv, og at der ikke er noget, du skal være bange...

Engletal 4444: Betydning og symbolik

Engletal 4444: Betydning og symbolik

Folk har altid troet på engletal og deres kræfter. Vores skytsengle sender os forskellige tegn fra tid til anden, og vi skal være i stand til at genkende alle disse tegn. Meget ofte sker det, at engle sender os tal, der kan skjule meget vigtige beskeder til os. Det er...

Engletal 3333: Betydning og symbolik

Engletal 3333: Betydning og symbolik

Engle har altid forsøgt at kommunikere med mennesker. De sender forskellige tegn til os, men vi er nødt til at lægge mærke til disse tegn og erkende, at de kommer fra de åndelige riger. Gennem disse tegn ønsker englene at give os vigtige beskeder, og derfor bør vi...